Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine ok atıldığını görmek

Rüyada üzerine ok atıldığını görmek

Rüyada üzerine ok atıldığını görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, üzüntülerin sona ereceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine işarettir.

Rüyada üzerine ok atıldığını gördüyseniz:

  • Başladığınız işler bitirilmeyi bekliyor.

Rüyada ok atıldığını görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına delalettir.

Rüyada kendine ok atıldığını görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yeni bir eve taşınılacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına yorulur.

Rüyada üzerine ok atıldığını görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada üzerine tuz atıldığını görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet eder.

Rüyada imza atıldığını görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada gol atıldığını görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, onu yalnız bırakmayacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine rivayet eder.

Rüyada cama taş atıldığını görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine inanılır.

Rüyada beton atıldığını görmek karamsar ve umutsuz olacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments