Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehenneme atılmak

Rüyada cehenneme atılmak

Rüyada cehenneme atılmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada cehenneme atılmak gördüyseniz:

  • Başkalarının sizden isteklerine göre değil, sizin kendi taleplerinize göre ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada cehenneme atıldığını görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada cehenneme atılmak çok hayırlı kazançların elde edileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, yeni çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin cehenneme gittiğini görmek manevi rahatlamaya erileceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cehennemden kaçmak zahmeti işlerin kolaylaşacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini cehennemde görmek kişinin içinin daralacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına delalettir.

Rüyada cehennem zebanisi görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına işarettir.

Rüyada cehennem görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına yorulur.

Rüyada cehennem meleği görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments