Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağına dikiş atıldığını görmek

Rüyada parmağına dikiş atıldığını görmek

Rüyada parmağına dikiş atıldığını görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada parmağına dikiş atıldığını gördüyseniz:

  • Kaliteye önem vermeniz gerekiyor.

Rüyada parmağına dikiş atıldığını görmek dertleri biteceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada koluna dikiş atıldığını görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına işaret eder.

Rüyada kafasına dikiş atıldığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bacağına dikiş atıldığını görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada vücuda dikiş atıldığını görmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, rızkında ve malından olacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada ameliyat dikişi atıldığını görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine yorulur.

Rüyada ayağına dikiş atıldığını görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine delalet eder.

Rüyada dikiş atıldığını görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments