Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine bıçak atıldığını görmek

Rüyada kendine bıçak atıldığını görmek

Rüyada kendine bıçak atıldığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada kendine bıçak atıldığını gördüyseniz:

  • Yalnız da olsa, önemsediğiniz fikir veya planlarınızı gerçeğe dönüştürme zamanıdır.

Rüyada bıçak atıldığını görmek zorlukların ortadan kalkacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendine bıçak atıldığını görmek işlerinin büyüyeceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bana taş atıldığını görmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına işaret eder.

Rüyada silah atıldığını görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, mal ve mülk sahibi olmaya alamet etmektedir.

Rüyada üzerine kedi atıldığını görmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına rivayet eder.

Rüyada beton atıldığını görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada eşyalarının atıldığını görmek müjdeli haberle geleceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada ev temeli atıldığını görmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments