Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine bela okumak

Rüyada kendine bela okumak

Rüyada kendine bela okumak çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, dolandırılacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada kendine bela okumak gördüyseniz:

  • Başkalarının etkisi altında da kalarak zarar görebilirsiniz, Aslında, bir yanılgıya düşmeyecek kadar da akıllı birisiniz.

Rüyada bela okumak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalettir.

Rüyada kendine bela okumak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada birisine bela okumak takdir görecek pek çok iş yapacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine delalettir.

Rüyada kocaya bela okumak zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına delalettir.

Rüyada anneye bela okumak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına rivayet eder.

Rüyada birine bela okumak sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine delalet eder.

Rüyada belaya bulaşmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beladan kurtulmak ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments