Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bela okumak

Rüyada bela okumak

Rüyada bela okumak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, sağlığının da bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bela okumak gördüyseniz:

  • Bir kezz daha gözden geçirebilirseniz kendinize olan güveninizi geri kazanabilirsiniz.

Rüyada kendine bela okumak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, aşama kaydedeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine işaret eder.

Rüyada bela okumak hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, ortalığın karışacağına tabir olunur.

Rüyada anneye bela okumak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada birine bela okumak devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, işlerinin büyüyeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birisine bela okumak meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kocaya bela okumak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, zayıflayacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada belaya bulaşmak yaptığı her işle adından söz ettireceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bela okunduğunu görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments