Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine bela okumak

Rüyada birine bela okumak

Rüyada birine bela okumak çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada birine bela okumak gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olacak şeyler öğrenmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada anneye bela okumak hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaya bela okumak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, sonra kendi işini kuracağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bela okumak istediği gibi hareket edeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kişinin sıkıntıların artacağına işarettir.

Rüyada kendine bela okumak yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, konforunun yerinde olacağına, zenginliğinin süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine bela okumak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına işaret eder.

Rüyada birisine bela okumak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir beladan kurtulmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada beladan kurtulmak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments