Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaya bela okumak

Rüyada kocaya bela okumak

Rüyada kocaya bela okumak kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, zafer elde edileceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaya bela okumak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gösterebilme şansını bulacaksınız.

Rüyada kocaya bela okumak emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada birisine bela okumak eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneye bela okumak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bela okumak tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, verilen emeklerin heba olacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine bela okumak manevi anlamda çok yol katedileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine bela okumak kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına tabir olunur.

Rüyada beladan kurtulmak rızkın genişleyeceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada bela anmak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments