Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine bela okumak

Rüyada birisine bela okumak

Rüyada birisine bela okumak eğer işsizse iş bulacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada birisine bela okumak gördüyseniz:

  • Birtakım insanların gereksiz kaprisleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada birine bela okumak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaya bela okumak zevki sefa içinde yaşayacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bela okumak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine delalettir.

Rüyada birisine bela okumak yeni bir ilişkiye başlayacağına, yardımının olacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına işarettir.

Rüyada anneye bela okumak evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada kendine bela okumak üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başına bela almak zenginliğinin tükenmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalu bela görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments