Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beladan kurtulmak

Rüyada beladan kurtulmak

Rüyada beladan kurtulmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada beladan kurtulmak gördüyseniz:

  • Desteğinizi sağlamak veya yardım talebinde bulunmak isteyen kişiler sizi yönlendirebilmek için en sempatik halleriyle duygusal blöfler yapabilirler.

Rüyada bir beladan kurtulmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada beladan kurtulmak sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada kendine bela okumak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada bela okunduğunu görmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine işarettir.

Rüyada birisine bela okumak hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına delalet eder.

Rüyada başının belada olduğunu görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belalı birini görmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada anneye bela okumak malının, parasının ve canın güvende olacağına, rahat bir hayat süreceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments