Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinden iki tane görmek

Rüyada kendinden iki tane görmek

Rüyada kendinden iki tane görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, yaşamına bakacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Rüyada kendinden iki tane gördüyseniz:

  • Değişik zamanlarda değişik tepkiler gösterebilirsiniz.

Rüyada kendinden iki tane görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, aile saadetinin de artacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendinden birkaç tane görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına delalet eder.

Rüyada iki tane kendinden görmek onlara sanat öğreteceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kendinden bir tane daha görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, tatsızlıkların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendinden büyük biriyle kavga etmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendinden süt sağdığını görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada kendinden süt sağmak daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek her gün daha fazla dolacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments