Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinden bir tane daha görmek

Rüyada kendinden bir tane daha görmek

Rüyada kendinden bir tane daha görmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, yolunda devam edeceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, başarıların çoğalacağına delalettir.

Rüyada kendinden bir tane daha gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlarınız karşınızdaki kişilerin olayları sizin gözünüzle görmesini sağlayabilir.

Rüyada kendinden bir tane daha görmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane kendinden görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kendinden birkaç tane görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kötülüklerden uzak olacağına işaret eder.

Rüyada kendinden iki tane görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, muradın yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada bir daha evlenmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, sorunlarının son bulacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına delalettir.

Rüyada daha önce oturduğun evi görmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada daha önce yaşadığı evi görmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada daha önce ölmüş birine sarılmak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, ona emek vereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Melike

Kendimi daha güzel ve saçı kısa dağnık şekilde gördüm ve konuştum aynı zamanda birisiyle bulmaca çözmeye çalışıp cevabı bulamadım