Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinden büyük biriyle kavga etmek

Rüyada kendinden büyük biriyle kavga etmek

Rüyada kendinden büyük biriyle kavga etmek insanların hayranlığını kazanacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına delalet eder.

Rüyada kendinden büyük biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Başkalarının ilerlemesine katkıda bulunmak yerine kendi yaşamınızı geliştirmenize fayda sağlayacak değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada kendinden büyük biriyle kavga etmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada kendinden büyük bir kadınla evlenmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada kendinden büyük birini dövmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına işaret eder.

Rüyada kendinden büyük birine aşık olmak kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine işarettir.

Rüyada kendinden büyük biriyle sevgili olmak ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendinden büyük biriyle evlenmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kendinden büyük birini görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine yorulur.

Rüyada kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek sinirlerinin yıpranacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments