Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane kendinden görmek

Rüyada iki tane kendinden görmek

Rüyada iki tane kendinden görmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, kısmetlerin çoğalacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, günlerini bunun için harcayacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, umduklarını bulamayacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada iki tane kendinden gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamanız durumunda tartışmalı ortamlar kaçınılmaz olabilir.

Rüyada kendinden birkaç tane görmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına alamet eder.

Rüyada kendinden iki tane görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane kendinden görmek yüksek moral sahibi olunacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına delalettir.

Rüyada kendinden bir tane daha görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada kendinden utanmak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kendinden süt sağmak rahat ve güzel günler geçireceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine inanılır.

Rüyada kendinden başkasını hamile görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, zaman bulmakta zorlanacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına yorulur.

Rüyada kendinden küçükle evlenmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments