Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinden birkaç tane görmek

Rüyada kendinden birkaç tane görmek

Rüyada kendinden birkaç tane görmek bolluk ve bereket göreceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinden birkaç tane gördüyseniz:

  • Hedeflerinize kilitlenmelisiniz.

Rüyada kendinden birkaç tane görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada birkaç tane at görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, şöhret ve hayır getireceğine, kazançlı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birkaç tane yılan görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birkaç tane bebek görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada birkaç tane ölü görmek karşılığını bulacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birkaç tane gelinlik görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada birkaç tane köpek görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine inanılır.

Rüyada birkaç tane yüzük görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, verimli işlere gireceğine, ticaretinin açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments