Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek

Rüyada kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek

Rüyada kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Rüyada kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Kafanızdaki şüpheleri veya endişeleri bir kenara bırakın.

Rüyada kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendinden yaşlı biriyle evlenmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işaret eder.

Rüyada kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinden büyük bir erkekle evlenmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına tabir olunur.

Rüyada kendinden büyük biriyle evlenmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendinden büyük bir kadınla evlenmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine inanılır.

Rüyada kendinden küçükle evlenmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, manevi olarak da yıpranacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendinden küçük bir erkekle evlenmek yaşamının yoluna gireceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments