Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinden süt sağmak

Rüyada kendinden süt sağmak

Rüyada kendinden süt sağmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, şifaya kavuşacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendinden süt sağmak gördüyseniz:

  • Bilin ki, kabul edilmeye zorlanmadığınız taktirde geleneksel düşünceler daha olumlu sonuçlar verebilir.

Rüyada kendinden süt sağmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, iyi bir kariyer edineceğine delalet eder.

Rüyada kendinden süt sağdığını görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere tabir olunur.

Rüyada kendinden süt geldiğini görmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, büyük ve güzel işler yapacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendinden süt aktığını görmek rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine işarettir.

Rüyada anne sütü sağmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, iyi geçiminin biteceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada insandan süt sağmak herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada kedi sütü sağmak bankadaki hesaplarının da kabaracağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi göğsünden süt sağmak neşenin yerine geleceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, işlerin açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments