Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinden büyük birini dövmek

Rüyada kendinden büyük birini dövmek

Rüyada kendinden büyük birini dövmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, bazı konularda konuşulacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada kendinden büyük birini dövmek gördüyseniz:

  • Olaylara alışılmadık bir açıdan bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada kendinden büyük birini dövmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendinden küçük birini dövmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendinden güçlü birini dövmek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kendinden büyük biriyle çıkmak yeni işlere atılacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada kendinden büyük bir erkekle evlenmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada kendinden büyük biriyle kavga etmek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına delalettir.

Rüyada kendinden büyük biriyle sevgili olmak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments