Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinden büyük biriyle evlenmek

Rüyada kendinden büyük biriyle evlenmek

Rüyada kendinden büyük biriyle evlenmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işarettir.

Rüyada kendinden büyük biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinden büyük biriyle evlenmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendinden büyük bir kadınla evlenmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine alamet eder.

Rüyada kendinden büyük bir erkekle evlenmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendinden yaşlı biriyle evlenmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlenmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine yorulur.

Rüyada kendinden küçük bir erkekle evlenmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, hastalanacağına yorulur.

Rüyada kendinden genç biriyle evlenmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments