Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinden büyük birini görmek

Rüyada kendinden büyük birini görmek

Rüyada kendinden büyük birini görmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, rahata erileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendinden büyük birini gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde gergin hissedebiliriz veya gergin ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada kendinden büyük bir kadınla evlenmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kendinden büyük biriyle öpüşmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendinden büyük biriyle kavga etmek işlerinde çok başarılı olacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendinden büyük birini dövmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada kendinden büyük biriyle sevgili olmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, elindekileri de yitireceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendinden büyük birini görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kendinden büyük biriyle evlenmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments