Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinden büyük birine aşık olmak

Rüyada kendinden büyük birine aşık olmak

Rüyada kendinden büyük birine aşık olmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, yokluk içine düşeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendinden büyük birine aşık olmak gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz durumunda evinizde veya yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kendinden büyük birine aşık olmak hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada kendinden küçük birine aşık olmak yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada kendinden büyük biriyle çıkmak arabuluculuk yapılacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinden büyük birini dövmek sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendinden büyük biriyle kavga etmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yanlış bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendinden büyük bir erkekle evlenmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendinden büyük biriyle öpüşmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendinden büyük birini görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments