Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde büyük yaralar görmek

Rüyada yüzünde büyük yaralar görmek

Rüyada yüzünde büyük yaralar görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde büyük yaralar gördüyseniz:

  • Karışan kişiler nedeniyle belli kararlar almak zor olabilir.

Rüyada yüzünde büyük yaralar görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada yüzünde kırmızı yaralar görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü yara olmak bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, yeni yerler göreceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin yüzünde yara görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, kendine döneceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun yüzünde yara görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada birinin yüzünü yara görmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin yüzünde yara görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, hayallere kavuşulacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde yara izleri görmek ana baba sözü dinlemeye, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments