Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yüzünü yanık görmek

Rüyada ölünün yüzünü yanık görmek

Rüyada ölünün yüzünü yanık görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, güzel bir hayatı olacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün yüzünü yanık gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük veya muhafazakar kişilerle bir problem yaşanabilir.

Rüyada ölünün yüzünü yanık görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına inanılır.

Rüyada yanık yüzlü insanlar görmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü yanık adam görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün yanık olduğunu görmek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Rüyada kendi yüzünü yanık görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, kara kara düşüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanık insan yüzü görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde yanık izi görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının yüzünü yanık görmek kendine geleceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments