Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi yüzünü çok güzel görmek

Rüyada kendi yüzünü çok güzel görmek

Rüyada kendi yüzünü çok güzel görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, variyet sahibi olacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü çok güzel gördüyseniz:

  • Olumlu olayları sevdiğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada yüzü güzel görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, sadece kendisini düşüneceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada yüzün güzelleştiğini görmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işarettir.

Rüyada güzel bir yüz görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına işarettir.

Rüyada kendi yüzünü güzel görmek gözden düşeceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine yorulur.

Rüyada gök yüzünü güzel görmek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel yüzlü bebek görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel erkek yüzü görmek fakir çocukları giydireceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok güzel yüz görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments