Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gök yüzünü güzel görmek

Rüyada gök yüzünü güzel görmek

Rüyada gök yüzünü güzel görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada gök yüzünü güzel gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi geciktirmemeli veya altından kalkabileceğinizden daha fazla şey yüklenmemelisiniz.

Rüyada gök yüzünü güzel görmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünün güzelleştiğini görmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, başarı ve zenginlik getireceğine rivayet eder.

Rüyada çok güzel yüz görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünü cok güzel görmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine tabir olunur.

Rüyada güzel yüzlü erkek görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada birinin yüzünün güzelleştiğini görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine delalettir.

Rüyada aynada kendi yüzünü güzel görmek iyi hissedileceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü çok güzel görmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments