Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi yüzünde yara görmek

Rüyada kendi yüzünde yara görmek

Rüyada kendi yüzünde yara görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, biraz dinleneceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünde yara gördüyseniz:

  • Yaşamınızda küçük değişiklikler olabilir.

Rüyada birinin yüzünde yara görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada yüzünün yara olduğunu görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde yara olduğunu görmek kötü durumlara düşürüleceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde yara görmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine delalet eder.

Rüyada birinin yüzünde yara çıktığını görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına işaret eder.

Rüyada yüzünü yara bere içinde görmek üzgün ve karamsar olacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde bıçak yarası görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde büyük yaralar görmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments