Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne pislediğini görmek

Rüyada üstüne pislediğini görmek

Rüyada üstüne pislediğini görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine delalettir.

Rüyada üstüne pislediğini gördüyseniz:

  • Ufak şeylere takılmamalısınız.

Rüyada kendi üstüne pislemek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, zararların yakında telafi edileceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin üstüne pislemek nasıl bir hayat sürdüreceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına tabir olunur.

Rüyada üstüne pislemek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercinin üstüne pislediğini görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine delalettir.

Rüyada üstüne pislediğini görmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tencereye pislemek sıkıntılar son bulacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada banyoya pislemek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada altını pislediğini görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments