Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz yüzüğünün kırıldığını görmek

Rüyada söz yüzüğünün kırıldığını görmek

Rüyada söz yüzüğünün kırıldığını görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada söz yüzüğünün kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı yöntem, yol ya da iş değişiklikleri konusunda olumlu işaretler yüzünü gösterebilir.

Rüyada söz yüzüğünün kırıldığını görmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah söz yüzüğü görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına işaret eder.

Rüyada parmakta söz yüzüğü görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada söz yüzük görmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine delalet eder.

Rüyada söz yüzüğü taktığını görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada altın söz yüzüğü takmak bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü atmak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına işarettir.

Rüyada söz yüzük takmak iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments