Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saçlarını kesmek

Rüyada başkasının saçlarını kesmek

Rüyada başkasının saçlarını kesmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saçlarını kesmek gördüyseniz:

  • Sanatsal, duygusal veya işle ilgili planlarınız istediğiniz şekilde ilerleyebilir.

Rüyada kendi saçını kısa kesmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada makasla kendi saçını kesmek maddi imkanlarının çoğalacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, eskisinden de iyi olacağına işaret eder.

Rüyada saçının yarısını kesmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine tabir olunur.

Rüyada ölen kişinin saçını kesmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına işarettir.

Rüyada saçını makasla kesmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi saçını kendin kesmek güzel günlerle tanışılacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçımı kesmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada saçının ucundan kesmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments