Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlışlıkla saç kesmek

Rüyada yanlışlıkla saç kesmek

Rüyada yanlışlıkla saç kesmek kazançlı işlere gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada yanlışlıkla saç kesmek gördüyseniz:

  • Romantik planlar daha istikrarlı bir geleceğin ilk adımları olabilir.

Rüyada yanlışlıkla saç kesmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına yorulur.

Rüyada yanlışlıkla saçını kesmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına delalettir.

Rüyada yanlışlıkla bıyık kesmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlışlıkla sakal kesmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla saç kestirmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla oruç yemek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, işlerinin başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada yanlışlıkla vurulmak zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanlışlıkla oruç açmak büyük bir ilgi ve değer göreceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına, yeni işler yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments