Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin saçını kesmek

Rüyada sevgilinin saçını kesmek

Rüyada sevgilinin saçını kesmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, imkânların günden güne azalacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin saçını kesmek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız eskiden bahsettiğiniz bir plan veya projeyi gerçekleştirmenize yardım edebilir.

Rüyada sevgilinin saçını kesmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin tırnağını kesmek kazancının hiç azalmayacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin kafasını kesmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin boğazını kesmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi kesmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada saçının ucundan kesmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, fikirlerinin çatışacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada saç kesmek istemek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine yorulur.

Rüyada saçı kendin kesmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments