Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin saçını kesmek

Rüyada eşinin saçını kesmek

Rüyada eşinin saçını kesmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin saçını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz ya da iş birlikleriniz diğerinden daha karlı olabilir.

Rüyada eşinin saçını kesmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, başarısızlığa düşüleceğine inanılır.

Rüyada eşinin boynunu kesmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin kolunu kesmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kar sağlayacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin kafasını kesmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, konferans ve seminerlere katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini bıçakla kesmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına işaret eder.

Rüyada eşinin boğazını kesmek gerçeklere yüz çevrileceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada eşinin elini kesmek çok başarılı işlere adım atacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına delalet eder.

Rüyada eşinin sakalını kesmek işten ve güçten el etek çekileceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments