Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını kıvırcık görmek

Rüyada kendi saçını kıvırcık görmek

Rüyada kendi saçını kıvırcık görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi saçını kıvırcık gördüyseniz:

  • Bazı yerlerde ufak tefek sorunlar görüyorsanız, problemlerin boyutunu anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada arkadaşını kıvırcık saçlı görmek önün açılacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine inanılır.

Rüyada saçını kıvırcık görmek işlerinin yarıda kalacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, iyi halini yitireceğine alamet eder.

Rüyada siyah kıvırcık saç görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını kıvırcık yapmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada saçları kıvırcık görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kıvırcık saç görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada saçını uzun ve kıvırcık görmek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ticaretinin hızlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun kıvırcık saç görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments