Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçları kıvırcık görmek

Rüyada saçları kıvırcık görmek

Rüyada saçları kıvırcık görmek dünya malı elde edeceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, şifa ve ilaç bulacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçları kıvırcık gördüyseniz:

  • Sakin kalıp, doğru düşünerek hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada kıvırcık uzun saç görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada kıvırcık saçlı kadın görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıvırcık siyah saç görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini kıvırcık saçlı görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kıvırcık saçlı görmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, mevki edineceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kendini kıvırcık saçlı görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına delalettir.

Rüyada turuncu kıvırcık saç görmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına tabir olunur.

Rüyada saçların kıvırcık olduğunu görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments