Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını kıvırcık saçlı görmek

Rüyada arkadaşını kıvırcık saçlı görmek

Rüyada arkadaşını kıvırcık saçlı görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kıvırcık saçlı gördüyseniz:

  • Bazı konularda verdiğiniz kararların doğruluğu hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir.

Rüyada arkadaşını kıvırcık saçlı görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını uzun ve kıvırcık görmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına yorulur.

Rüyada kıvırcık saçlı kadın görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada siyah kıvırcık saç görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıvırcık saç yapmak çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada kıvırcık saçlı bebek görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına delalet eder.

Rüyada saçını kıvırcık yapmak daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kıvırcık uzun saç görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments