Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını uzun ve kıvırcık görmek

Rüyada saçını uzun ve kıvırcık görmek

Rüyada saçını uzun ve kıvırcık görmek lüks, konfor içinde olacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada saçını uzun ve kıvırcık gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eliaçık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada kıvırcık uzun saç görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını uzun ve kıvırcık görmek kolaylıklara kavuşacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işaret eder.

Rüyada saçını kıvırcık ve uzun görmek böyle işlere kalkışacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun kıvırcık saç görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, giderlerin artış göstereceğine yorulur.

Rüyada saçını uzun ve kıvırcık görmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarını kıvırcık görmek yaşamına bakacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada başkasının saçını kıvırcık görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, her şeyin sarpa saracağına alamet etmektedir.

Rüyada kıvırcık saçlı olmak Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments