Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kıvırcık görmek

Rüyada saçını kıvırcık görmek

Rüyada saçını kıvırcık görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, huşu içinde devam edeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada saçını kıvırcık gördüyseniz:

  • Başkalarının taleplerine göre değil, kendi ihtiyaçlarınıza uyan değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada kısa ve kıvırcık saç görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Rüyada kıvırcık saç görmek Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, acıların ve gözyaşının dineceğine rivayet eder.

Rüyada turuncu kıvırcık saç görmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının kıvırcık olduğunu görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıvırcık sarı saç görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına alamet eder.

Rüyada saçını kıvırcık ve uzun görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine inanılır.

Rüyada kıvırcık saçlı erkek görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kıvırcık saç yapmak bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments