Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun kıvırcık saç görmek

Rüyada uzun kıvırcık saç görmek

Rüyada uzun kıvırcık saç görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine alamet eder.

Rüyada uzun kıvırcık saç gördüyseniz:

  • Kayıtsız kalmak anlamına gelse bile, pozitif görünmeye çalışın.

Rüyada kıvırcık uzun saç görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını uzun ve kıvırcık görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına delalettir.

Rüyada saçını kıvırcık ve uzun görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, maaşının artacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada saçını uzun ve kıvırcık görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada uzun kıvırcık saç görmek başarılara yeni başarılar katılacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıvırcık saçlı bebek görmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret eder.

Rüyada kıvırcık sarı saç görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını kıvırcık görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments