Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kıvırcık saç görmek

Rüyada siyah kıvırcık saç görmek

Rüyada siyah kıvırcık saç görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, güzel ameller işleyeceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kıvırcık saç gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz şımartıp stresi azaltabilirsiniz.

Rüyada kıvırcık siyah saç görmek işleri büyütme sürecine girileceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada siyah kıvırcık saç görmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına inanılır.

Rüyada kıvırcık saçlı birini görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada kendini kıvırcık saçlı görmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına inanılır.

Rüyada saçların kıvırcık olduğunu görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kıvırcık saçlı erkek görmek daha rahat para kazanacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kısa ve kıvırcık saç görmek hedeflerini tutturacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada başkasının saçını kıvırcık görmek sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments