Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının parmağında alyans görmek

Rüyada kızının parmağında alyans görmek

Rüyada kızının parmağında alyans görmek duygularının ön plana çıkacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, yüksek makamlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının parmağında alyans gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda aşırı aktivite göstereceksiniz.

Rüyada kızının parmağında alyans görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin parmağında alyans görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmaktan alyans çıkarmak uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine işarettir.

Rüyada erkeğin parmağında alyans görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, hayat boyu çok sevileceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin parmağında altın alyans görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına rivayet eder.

Rüyada parmağımda alyans görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada alyansı parmaktan çıkarmak çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kazancın ikiye katlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağında alyans yüzük görmek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments