Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek memesi emmek

Rüyada köpek memesi emmek

Rüyada köpek memesi emmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, zorluklarının kalmayacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına işaret eder.

Rüyada köpek memesi emmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tepki ya da cevap vermeden önce, araştırma yapmanızda veya sorular sormanızda fayda var.

Rüyada köpek memesi emmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, maddi olanakların artacağına yorulur.

Rüyada kendi memesinden süt emmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine inanılır.

Rüyada eşinin memesinden süt emmek muradına eremeyeceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının memesini emmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada anne memesi emmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada karısının memesini emmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısının memesinden süt emmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada kadın memesi emmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments