Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin memesini görmek

Rüyada erkeğin memesini görmek

Rüyada erkeğin memesini görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, ona kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin memesini gördüyseniz:

  • Belli bir özel ilişkinize çeki düzen vermenizi sağlayacak içsel kaynaklarınızı kullanabilirsiniz.

Rüyada erkek kadın memesi görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkekte kadın memesi görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin memesini görmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, kişinin afiyette kalacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine inanılır.

Rüyada erkeğin memesini emmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada erkeğin memesi olduğunu görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek memesi emmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek memesi görmek işlerinin rast gideceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, şeytanın aklına uyacağına tabir olunur.

Rüyada memede iltihap görmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, dişe diş savaşacağına, haneden birinin ayrılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments