Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memede ur görmek

Rüyada memede ur görmek

Rüyada memede ur görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına delalet eder.

Rüyada memede ur gördüyseniz:

  • Yaşamınızı güvenceye almak için riske atılmak gerekiyorsa bunu yapmaya çalışın.

Rüyada memede ur görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında ur görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada vücutta ur görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyninde ur olduğunu görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada göğsünde ur görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada karnında ur görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, küs arkadaşların barışacağına yorulur.

Rüyada rahimde ur görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyinde ur görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments