Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi makatını görmek

Rüyada kendi makatını görmek

Rüyada kendi makatını görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dertlerine derman arayacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada kendi makatını gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kişilere doğrudan karşı çıkmanız da, pasif kalmaktan daha verimli olabilir.

Rüyada kocasının makatını görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, çok dikkat çekeceğine yorulur.

Rüyada makatta kan görmek maddi konuda zayıflayacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada makattan kıl koparmak kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin makatını görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada kendi makatını görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıllı makat görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada makattan yılan çıktığını görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, canla başla çalışacağına, genç kimselere eğitim vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada makatta kıl görmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments