Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızı hamile olarak görmek

Rüyada bir kızı hamile olarak görmek

Rüyada bir kızı hamile olarak görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, yetim sevindireceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine delalettir.

Rüyada bir kızı hamile olarak gördüyseniz:

  • Alışılmadık uygulamalarla ilgilenmeniz veya rutininizi değiştirmeniz yapmaktan hoşlanacağınız şeyleri keşfetmenizi sağlayabilir.

Rüyada bekar bir kızı hamile olarak görmek onlar sayesinde kalkınacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine rivayet eder.

Rüyada komşu kızını hamile görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek mutsuz olacağına, güzel bir döneme girileceğine, zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kendini ve kızını hamile görmek kısmetlerin artacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalet eder.

Rüyada evli olmayan kızını hamile görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, işlerinde berekete kavuşacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük kızın hamile olduğunu görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, çıkış yolları bulacağına, zorlukları aşacağına alamet eder.

Rüyada bekar bi kızın hamile olduğunu görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir kızı hamile görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments