Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kolunu kesmek

Rüyada arkadaşının kolunu kesmek

Rüyada arkadaşının kolunu kesmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, refahının ve varlığının artacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunu kesmek gördüyseniz:

  • Farklı ilişkiler, maddi ya da yaratıcılık gerektiren konular farklı bir yön ön plana çıkartılacaksa bunun önüne geçmemelisiniz.

Rüyada arkadaşının kolunu kesmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının kolunu kesmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşinin kolunu kesmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kendi kolunu kesmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının kolunu kesmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana delalet etmektedir.

Rüyada sol kolu kesmek rahat bir hayata adım atılacağına, ters giden durumların düzeleceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine inanılır.

Rüyada insan kolu kesmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada satırla kolunu kesmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments