Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kolunu kesmek

Rüyada başkasının kolunu kesmek

Rüyada başkasının kolunu kesmek elinin dara düşmeyeceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kolunu kesmek gördüyseniz:

  • Ertelemeler, rötarlar, iptaller söz konusu olabilir.

Rüyada kendi kolunu kesmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunu kesmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun kolunu kesmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin kolunu kesmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada insan kolu kesmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, zor durumda bırakacağına delalet eder.

Rüyada birinin kolunu kesmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına rivayet eder.

Rüyada baltayla kol kesmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının kolunu kesmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments