Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin kolunu kesmek

Rüyada kardeşinin kolunu kesmek

Rüyada kardeşinin kolunu kesmek her kararlarında onların arkasında olacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin kolunu kesmek gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan ise kalbinizi açmış, ilgilendiğiniz bir insanın hayatınıza girmesini bekliyorsunuz.

Rüyada kardeşinin kolunu kesmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine inanılır.

Rüyada kardeşinin kolunun kesildiğini görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin kolunun koptuğunu görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine işarettir.

Rüyada kardeşinin kolunun kırıldığını görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına işarettir.

Rüyada bıçakla kolunu kesmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sorunlarının tamamen biteceğine rivayet eder.

Rüyada baltayla kol kesmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına delalettir.

Rüyada kolunu kesmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunu kesmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, sonuçtan memnun kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments