Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kolunu kesmek

Rüyada kendi kolunu kesmek

Rüyada kendi kolunu kesmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada kendi kolunu kesmek gördüyseniz:

  • Sakinlik ön planda olmazsa sorun çıkabilir.

Rüyada kardeşinin kolunu kesmek çok büyük zorluklar çekeceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sol kolu kesmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına yorulur.

Rüyada kendi kolunu kesmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine inanılır.

Rüyada elbise kolu kesmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kolunu kesmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya yorulur.

Rüyada kolunu kesmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada kollarını kesmek güzel günler için çalışılacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına inanılır.

Rüyada satırla kolunu kesmek şansızlığın kırılacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments