Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi karısıyla evlenmek

Rüyada kendi karısıyla evlenmek

Rüyada kendi karısıyla evlenmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, başının ağrıyacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi karısıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığını araştırmalısınız.

Rüyada arkadaşının karısıyla evlenmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada karısının evlendiğini görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısıyla tekrar evlenmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi karısıyla evlenmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, korkularının üzerine gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada karısını başkasıyla evlendiğini görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kendi karısıyla evlendiğini görmek helal ekmek yiyeceğine, ettikleri duanın kabul olacağına, şansının açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski karısının evlendiğini görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet eder.

Rüyada karısıyla evlenmek borçlarının da kapanacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments